Towarzystwo Pomocy im. Św. Brata Alberta Koło Gdańskie zatrudni INSTRUKTORA WARSZTATU do Centrum Integracji Społecznej w Gdyni, w ramach realizowanego projektu "System aktywizacji społeczno-zawodowej w Gdyni" finansowanego ze środków RPO WP na lata 2014-2020.

•    Wiedza z zakresu praktycznej nauki zawodu w ramach warsztatu ogrodniczo -porządkowego z elementami prac remontowych;
•    Doświadczenie zawodowe lub hobbystyczne związane z branżą ogrodniczą lub porządkową lub remontową
•    Doświadczenie zawodowe lub umiejętności związane z pracą z ludźmi, zarządzaniem grupą, delegowaniem obowiązków, przekazywaniem wiedzy
Zakres obowiązków:
•    Organizacja warsztatu wewnętrznego: warsztat ogrodniczo - porządkowy z elementami prac remontowych
•    Wyznaczanie zadań, harmonogramu pracy i nadzór nad uczestnikami/uczestniczkami warsztatu
•    Odpowiedzialność za powierzony sprzęt, narzędzia i niezbędne materiały w ramach warsztatu pracy
•    Stała współpraca z innymi pracownikami CIS ( psycholog, pracownik socjalny,  doradca zawodowy, job coach)

-Umowa o pracę na cały etat (docelowo umowa na czas nieokreślony)
-Pracę od poniedziałku do piątku od godziny 07.00 do 15.00
-Możliwość nauki i rozwoju zawodowego

Planowany termin rozpoczęcia pracy: 02.01.2020

Osoby zainteresowane prosimy o wysłanie CV i Listu motywacyjnego na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. do dnia 01.12.2019. Rozpatrywane będą tylko kompletne zgłoszenia (zawierające CV i List motywacyjny). Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.

• cytat-04.png
  • cytat-02.png